h1

Let´s dance

10 januari 2009

Ny säsong med Let´s dance. Måste erkänna jag är avundsjuk på dem som deltar. Det är bara underbart se hur de dansar och utvecklas efter hand. Man sitter klistrad i soffan framför TV och bara är med i dansen. Jag önskar jag var yngre, klädd i dess underbara kreationer och fick dansa som de gör. Men det är inga problem jag njuter av det jag ser och tar igen det när jag kan!

Vem var bäst o vem var sämst! Jag höll på Magnus Samuelsson först. Sedan såg jag Morgan Alling och han var suverän. Fast när Daniel da  Silva går ut på golvet önskar jag att det var jag och inte Magdalena Graaf. Han är underbar att se på. Fast jag måste ge min eloge till Elisabeth Höglund. Hon var suverän. Betänk åldersskillnaden mellan henne och blondinbella. Håller på Elisabeth. Men oj vilken tjej Blondinbella är – kreativ kan man lätt säga! Det är med spänning jag följer fortsättnigen.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4155926.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: