h1

Semifinal i Let´s Dance

21 mars 2009

Vilken rysare. Alla tre paren är favoriter, dessutom duktiga. De bjuder på underhållning. För mig är Laila lite av en favorit. Hon har förutsättningarna. Är ung, smidig och spänstig, dessutom har hon takten. Magnus är duktig, han har lärt sig mycket. Trots sin stora kroppshydda kan han föra sig och dansa bra. Morgan imponerade från början med sin vinnande stil. Snabb och smidigt dansade han sig fram. Nu ger det sig nästa vecka Laila eller Magnus. Kolla in dem när de dansar tillsammans.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article4701687.ab

Följ kvällens dans minut för minut. Morgans besvikelse över att inte gå vidare och han frieri till sin sambo. Se Magnus frus glädje över att Magnus gick vidare. Lailas glädje över att gå till finalen. Hon hade bra koll på kjolen i kväll, en hand stoppade den så den inte föll ner o visade allt.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/letsdance/article4700838.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: