h1

Let´s Dance 2010

15 januari 2010

Start för Let´s Dance. Tack o lov för att jag fått TV:n inkopplad och skaffat ett avtal. Let´s Dance är ett nöje att se. Kanske för att jag älskar dans, kanske man kan drömma sig bort och vara med i TV. Tja, det kanske inte hade gått så bra som det gjorde för flera av deltagarna i året pemiär.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6411685.ab

Agneta Sjödin tog först 7:an på Let´s Dance. Det handlar om passion i dansen. Och visst är det så, passionen är viktig, känslorna skall synas.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6428894.ab

Gudun Schyman hr siktet inställt på att vinna. Kanske hon vinner röster om hon går ut i valrörelsen med den röda vackra klänningen.

Stefan Sauk försöker hålla en femkrona mellan skinkorna och på jämförelsen med att han svängerrumpan, som att visa rumpan vilket Laila Bagge gjorde, säger han att rumpan bara  är en förlängning av hälsenan. Humor och glimten i ögat har han  

Willy Björk – snickare, tja han är ju bättre med hammaren än på dansgolvet. Men det är aldrig för sent lära gamla hundar sitta, så varför inte lära sig att dansa.

Victorias klänning kommer att klippas upp, ja en lite tuffare stil passar nog henne.

Men, varför har Jessica  Almenäs ofta så hemska klänningar. De gör ingen rättvisa åt henne. Den sista såg ut som om hon hade en BH om midjan.

Nu ser vi fram mot nästa dans-kväll. Höra ordväxlingarna md Tony och lyssna på juryns ulåtande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: