h1

Lady´s Night göteborg

12 oktober 2010

Så var det över för i år. Lady´s Night i Göteborg. En magisk och fantastisk kväll. Det är bara SÅÅÅÅ roligt! Stämningen var i topp, kvinnorna på hugget. Vakterna tryckte ner de som ville spontant ville dansa för sig själv. ”Sitt ner, Stå still, du blir utkastad annars”. En kvinna såg jag bli utförd. Men hon var snart inne igen.

Inget kan stoppa kvinnorna när de är tända! Vi satt bra, så bra man bara kan. Bord nästan längst fram vid scenen. Alltså man kommer in på Scandinavium, möts av diverse olika förnöjelse eller vad det kallas. Ex var Smarteyes som gav alla chansen att bli årets Glasögonmodel. Det man skulle göra var att ta på sig chockrosa solglasögon ocbli fotograferad, sen är det för alla att gå ut på Smarteyes sida och rösta fram bästa model – bland alla dessa tusentals kvinnor som glatt fotades. Roligt hade vi i alla fall!

Glasögonmodeller

Sen kunde man testa sina kunskaper i sån där dans med rockring runt midjan. På en skärm såg man sedan när figurer skickade ut nya ringar till en och dem skulle man fånga…… det var inte så lätt!

Men sen in i själva lokalen. Får en välkomstdrink. Nere på golvet var det dukat för tusentals kvinnor med långbord, levande ljus och vackert dukat. Blir tilldelad vårt bord, och ledsagad av en man till bords, som sagt  väldigt nära scenen.

Kvällen kan börja

Kvällen kan börja, jublet höjs – showen är på stort G. Och det blev en hellyckad kväll. Brolle, Martin Stenmark, Andreas Johnson, Måns Möller  och Stephan Simonds – underbara allihop.

Måste erkänna första gångerna jag hörde talas om Lady´s Night, tyckte jag det var hellöjligt. En show bara kvinnor, helknäppt. Men jag har  ändrat mig det är en helt fantasisk grej. Vi har redan bestämt – nästa år igen, längst fram.

Mat och dryck, skratt och glädje

2 kommentarer

  1. Glömde du Steve? Brollan, brolle? ;o


  2. Stephen Simmonds menar jagKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: