h1

TWITTER innefrån jobbet

06 augusti 2009

Twittrande innefrån jobbet, där jag sitter och tittar ut genom fönstret, ser solen skina utanför, några stackmoln i öster. Lyssnar  på nyheterna, bilister som tankar, smiter från notan. De har tagit mördaren till den 19-åriga flickan i Vollsjö, det är en anhörig. Läser i Aftonbladet om en kvinna som väntar sitt 14:de barn, alla barn har blivit omhändertagna. Sant eller inte – Persbrandt kan ta över Allsång på Skansen. Sedan topless i St Tropez, Kate Moss, Angelina Jolie och Victoria Beckham – tänk att det är så intressant.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5609211.ab

Dags gå hem (övertid)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: