h1

Hösten heta mode

12 oktober 2009

Leoparden hänger med ett tag till och verkar bara bli mer och mer populär. Höga stövlar, ända upp till låren är helt OK, liksom de kortare stövletterna. Höga klackar på skorna, gärna i leopard. Korta jackor, fuskpälsar och skinnjackor skall det vara. I år verkar det vara möjligt göra djupdyk i garderoben och hitta trendiga och moderna kläder. Kändisarna kör djupa urringningar, kan knappast kallas urringning, kanske kjol med hängslen.

Bort är all babydoll och mammaliknande tunikor, vilket är skönt tycker jag personligen. Mode är kul, skor är toppen liksom väskor. Men snygga underkläder är lika viktigt. Besökte ett s k BH-party i förra veckan, härligt läckra underkläder, kostar lite men det är det värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: