h1

Ladies Night

19 oktober 2009

Vilken kväll, vilket ös, vilken känsla. Golvet på Scandinavium var dukat med plats för 1600 kvinnor. Det var inbjudande och  vackert. Vi satt nästan på scen, så nära satt vi. Det var en otrolig kväll, att se över 8500 kvinnor sjunga och vara med så helhjärtat. Killarna var otroliga, de bjöd på sig själva och var duktiga. Allihopa charmade de hela publiken. Det var en helkväll. Tänk er över 8000 kvinnor som lever sig in i showen och släpper loss.

En helkväll som får gå i repris nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: