h1

Jag skall sluta!

09 september 2010

Jaha, då är beslutet klart, fast ….. ja, vi får se vad det slutar med. Men jag skall sluta jobba sista oktober. Jag skall INTE gå i för tidig pension. Jag skall göra en s k övergång från mitt arbete på Samhall till mitt egna företag: TravelBase! Jag kommer att slippa sitta på nätterna och helgerna att jobba. Jag kan organisera det hemifrån.

Frukost, gå ut med James, jobba, lunch, jobba, kaffe, jobba – dagens arbete slut. Jag är ledig. Det låter underbart! Men allt har ju en baksida, det skall funka! Tiden får utvisa om det gör det. Hur som helst – det känns UNDERBART!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: