h1

Tvilling till tvilling-syndrom – TTS

12 februari 2011

Mirakelbebisar! I 14 veckan upptäckte man att det var tvillingar som hade TTS. Dvs kortfattat, den ena hade mycket vätska och blod, den andra lite vätska och blod. Statestiken säger att 1 på 10 klarar sig. Föräldrarna chansade på en operation eftersom de väntat så länge på att få barn och gärna ville ha dem. 42 timmar efter operationen kunde läkaren säga att operationen gick bra. Läkaren själv är förvånad. Idag är de tvillingarna 6 månader, skillnaden är att flickan är lite mindre än sin bror.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8537062.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: