h1

Sjuk sköldpadda ställde till med trafikkaos

10 mars 2011

I Hallands Nyheter idag läser jag om en sköldpadda som orsakade trafikkaos. Sköldpaddan lever i en sjö, Hoan Kiem,  mitt inne i Hanoi. Sköldpaddan har skadats av fiskekrokar och av små rödaörade sköldpaddor samt av att vattnet är förorenat i sjön. Sköldpaddan är förmodligen 300 år gammal och är en historisk frihetssymbol. Nu skall man försöka rädda sköldpaddan genom att fånga den och sätta den på en ö för behandling. Räddningsförsöket orsakade så mycket uppståndelse att man fick stänga av gatan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: