h1

Tsunamin vågen stannar inte

11 mars 2011

En vanlig våg som slår upp på en strand, rullar tillbaka. Men när Tsunamin vågen slår upp på en strand så stannar den inte. Den fortsätter med full fart in över land och drar med sig allt. Nyheterna nu talar om tusentals döda, ytterligare ett tåg försvunnit. Tsunamin sträcker sig över flera länder och skapar rädsla och skräck. Trycket i kärnkraftverket ökar – VAD HÄNDER OM DET FAR I LUFTEN? Det känns skrämmande och overkligt, det är långt borta men ändå nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: