h1

Hund-bad

13 mars 2011

Nu är det snart dags att vårt badrum blir klart. I 4 veckor har det varit hantverkare här. Det blir en vecka till – fast de sa 4 veckor. Beroende på klinkers som inte kom fram i tid. Jag väntar på badrummet skall bli färdigt. Jag väntar på duschen = hundbad. Just nu tror jag att vi har världens smutsigaste söta hund. Han tar in grustag i pälsen när vädret är sånt här. Funderar snart på att klippa upp all pälsen under magen och på benen. Han har man som ett lejon, dvs han är vacker. Men, när han kommer in från en promenad är han full av fin fin sand. Han lägger sig och torkar. När han stiger upp kan man ta soppborsten och slänga ut sandtaget han släpat in. MEN det finns ändå kvar sand i  pälsen. Vilket innebär att det knastrar under fötterna när man går på golvet.

I går tog jag borsten och försökte borsta ut det mesta av pälsen, en bra idé. Men den hjälpte bara lite grann. Längtar efter nya duschen, jag skall ta på mig bikini och gå in i duschen med James och då blir det hundbad. Sen därefter pälsvård och allt vad det innebär. Jag tror han kommer tycka det är skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: