h1

Radioaktivt regn hotar Tokyo

17 mars 2011

Nu vänder vindarna mot Tokyo samtidigt som väderprognosen tyder på regn. Det blir stor risk för att det skall falla radioaktivt regn över Tokyo. Förhoppningsvis faller regnet så nära Fukushima på platser som förhoppningsvis folk har evakuerat ifrån. För att nedfall av radioaktivt material skall hota folks hälsa i Tokyo krävs det att det har skett ett större utsläpp från Fukushima 1. Enligt japanska myndigheterna är halterna som mätts upp utanför anläggningen under torsdagen relativt låga. Allt enligt Aftonbladet artikel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: