h1

Orkanen Irene närmar sig New York

26 augusti 2011

Orkanen Irene, den värsta orkanen sedan 1985 närmar sig New York, med stormsteg – kan man säga. Den väntas in under söndagen. Borgmästaren uppmanar folk att flytta ut ur stan. En kvarts miljon människor bör flytta ut så snart som  möjligt. Det blir svårt ta sig fram redan på lördagen efter att man ställer in kommunala transportmedel. Det blir köer ur stan – OM folk flyttar ut. Men det tycks som om New York-borna struntar i det. Lite naivt kan tyckas. Borgmästaren vill evakuera alla inom låglänta områden

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: