h1

Otroligt – snart 70 000 stycken

02 november 2011

Det är roligt, verkligen roligt. Snart har min sida haft 70 000 stycken besökare. Det fattas just nu bara 28 stycken. Mest fick jag den dagen Laila Bagge visade rumpan. Det var rekord den dagen, 13 februari 2009 med 1 633 stycken besökare.

Nu har jag fler bloggar än denna, som är speciellt inriktade på resor i Grekland mfl länder samt min Vietnam-blogg. Dessutom har James Bond, min cavalier en egen blogg. Utöver alla dessa har jag givetvis hemsidan för min resebyrå: TravelBase

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: