h1

Vilka surfar på porrsajter?

23 november 2011

Jo, enligt nyheterna på lokalradion idag har en chef i Falkenbergs kommun bilden helt klart för sig. Frågan har blivit aktuell i länet sedan fd.kommunrådet Per Asklund i Laholm surfat på 1000-tals porr- och eskortsidor. I hans dator på jobbet hittade man allt detta. Varefter han sade upp sig. En ev. efterträdare sa till TV på frågan vad hon tänkte, nu efter detta. Hon tänkte på hans familj! Ja, det kan inte vara roligt få sin man/sambo/pappa etc uthängd i massmedian för att ha porrsurfat på arbetsplatsen i så stor utsträckning.

Men detta är inget som kan hända i Falkenbers kommun, enligt en röst därifrån.  För de som arbetar där sysslar inte med sånt. Orsaken är att de är högutbildade! På journalistens fråga om varför inte de porrsurfar, menade  han, att de har hög utbildning och sådana personer befattar sig inte med porr-surfande.

Nähä! Tja, vilka menar han då porr-surfar? Hur skall man tolka det? Överklassfasoner – tycker jag. Porrsurfandet finns säkert i alla grupper av människor oavset hög- eller lågutbildade, så finns det nog de som porrsurfar.

Lika illa oavsett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: