h1

Entrén blir uppsnyggad

05 december 2011

Så enkelt……. Ja det är lätt att säga. Men enkelt o enkelt. Det jobb vi påbörjade förra sommaren och som tog tid att gräva och köra bort all torv, grästuvor, sten mm. Den tiden gick på mindre än en dag – med maskin. Ja, det skall till maskiner om man gör sånt här jobb det är nu helt klart. Annars tar det tid, sliter på ryggen och kroppen, samt att det är stressande att se den halvfärdiga, ja inte ens det, bara liksom påbörjade planeringen av stenläggning och uppsnyggning av entrén. Nu har det gått en vecka, och det är i princip klart. Och det blir  helt klart ett lyft för hela huset, som ser större och finare ut. Det är inte längre en skräptomt….. 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: