h1

FB Häger i dammen!

02 juli 2013

I morse släppte jag ut Stella och Charlie mellan 4-5 tiden. Då lyfte den förhatliga Hägern från dammen. Jag såg våta fotspår efter den. Nu har jag preparerat dammen med snören så den liknar mest ett spindelnät. Jag har en konstgjord påfågel, stor som vaktar, och 17-ton den häger som tar en fisk. MEN hur mycket eller lite fisk vi har vet jag inte, tyvärr. De vågar sig inte upp. Så den fina hägern är en stor glupsk gam.

Preparerad damm måot  häger-angrepp!

Preparerad damm måot häger-angrepp!

20130702_183131

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: