h1

Våren är här

09 april 2017

I min enfald trodde jag att mär man blev pensionär och slutade arbeta skulle man ha SÅ mycket tid till annat. Slutade på mitt arbete innan pensionen och ägnade mig åt vår egna resebyrå,  Travelbase.org. Det blev några intensiva år med arrangera specialresor i Vietnam men även Mongoliet och Kambodja. Efter hand nu trappat ner och hjälper endast till med resor till Bai Bang Paper Mill.

Nu skulle jag få mer tid, tror dygnet blivit kortare. Jag hinner inte med allt. Eller så har jag tappat tempo.

Inte länge sen jul och nu är det april! Ett som varit tråkigt är det där envisa elaka viruset som inte släppt taget sen oktober.  Dessutom problem med vänster öga nu. Har opererat grå fläcken i förebyggande syfte för hål i Gula Fläcken. Det är nämligen på gång med ett hål. Sen den där vänstra höften som ibland förstör nattsömnen helt. Muskelfäste alltid inflammerat. Cortisonspruta hjälpte knappt en månad. Det var de tråkiga sakerna.

Nu till roligare, varit med Stacy och Stella på några hundutställningar. Först i Göteborg där vi ställde Stella. Hennes päls inte så bra då efter valpningarna, samt hon var lite för tung. Med vi hade 2 fina nätter på hotell, lillsemester.

Vi var i Laholm på hundutställning en dag, Stella, Stacy och hennes storasyster Vera och hennes matte. Veckan efter  var alla vi tillsammans med en väninna på hundutställning i Malmö och låg på hotell. Stort familjerum för alla.

Utflykt har vi gjort till Stockholm. Bjudna på min kusins födelsedag, där jag träffade alla kusiner med familjer, barn o barnbarn samt mina 2 underbara morbröder. Passade på besöka den ena av dem och min moster. Har längtat så efter dem.

Åt gott och hade hur mysigt som helst hos min bror och svägerska. Var på Mall of Scandinavia och shoppade.

I övrigt går jag en Hunduppfödarkurs. Vi lär oss allt, genetik, anatomi, allt om parming osv. Nästan 3 timmar varje kurstillfälle. Har lärt mig mycket nu. Väldigt bra kurs i SKK:s regi.

Har gått 2 valpkurser med Stacy. Gått en aktivitetskurs med Stella. Detta på  Byrackabyrån Både Stacy och Stella har dessutom gått ringträning varje vecka.

Nu har vi börjat ta det lugnt, varit vid husvagnen och luntat gräs, lite trädgårdsarbete hemma, sytt  lite, försökt komma fått med allt som blivit liggande. Guldfiskarna i dammen har vaknat.

20170403_155830

Nu vill jag bara njuta, ja den där virusen kan ge sig av då min hals, stämband och luftrör blir ok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: