h1

Att skriva en bok

11 januari 2009

Nu har jag kommit igång, har egentligen inte tid att jobba, städa, handla osv Vill helst sitta vid datorn och skriva, fixa layout till min blivande bok. Egentligen är det en förbättring av min reseskildring på Resedagboken (alias: monicagh). Men nu skall jag försöka göra den som en novell på nätet. Har skaffat mig en domän, monicagh.se. Där skall jag lägga ut min novell när den är klar. Den kommer även att innehålla en del foto och bl a  en karta över resan. Det skall bli intressant se hur det blir.

Sov gott i husvagnen, det var inte lika kallt som förra helgen. Men vi missade Körslaget och Stjärnorna på slottet, det var lite trist. Fast vi fick gjort mycket ändå. Min man pluggade på sin nästa tenta, jag skrev på min novell och vi åt lite ost o kex samt drack lite gott vin till det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: