h1

SIDA projekt – Bai Bang

24 januari 2009

Jag tänkte blogga om Bai Bang, Sveriges Sida projekt i Vietnam. Då kan man undra vad vet du som läser detta om Bai Bang? Vet du vad det är? Vet du att det idag är ett företag på framgång i Vietnam? Det folk som var med på 70-80 talet de vet, eller tror att de vet. Fiasko säger många. Men då säger jag SUCCÉ, och det är sant. Jag tillhörde de som var lyckligt lottade att få vara med och bygga upp Bai Bang Paper Mill, som det hette då, till det pappersbruk det är idag. Det största i Vietnam. Men mer om det skriver jag en annandag. Tycker kanske att du som läser detta skall begrunda vad jag sagt. så återkommer jag en dag senare eller så!

Bra va? Vad vet du om Bai Bang? Hör gärna av dig med kommentarr!

3 kommentarer

 1. Hej vad trevligt att du skriver jag var där 1981-83 hade hand om krossen och 2 stenbrott utanför Bai Bang och trivdes enormt bra och blir så glad när jag läser att det går bra


  • Hej, kul få respons. Jag har en special blogg om resan i Vietnam i höstas. Kolla gärna in där om du inte varit där än. Den heter http://www.mogrho.bloggen.se

   Hälsningar
   Monica

   PS Jag hette Andersson då och min dåvarande man Björn Wahlgren jobbade som el lärare på Training, umgicks mycket med Bosse Rolfson och Pelle Hols samt familjen Björkman bl a. Det var en rolig tid DS


 2. Hej! Jag hittade din intressanta blogg i kväll och tänkte att jag måste skriva till dig. Min man jobbade i Ham Yen 1981-1982 och jag och vår son (då fem år) var där ett par månader. I dag är vi separerade men jag och sonen har varit i Vietnam ett antal gånger. Och vi älskar det. Tyvärr har vi inte varit i Bai Bang eller Ham Yen. Men det kanske blir någon gång.
  Tack för intressant läsning!
  Anne-MariKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: