h1

Kroppsfixering

17 februari 2009

Varenda tidning oavsett dagspress, skvallerkrönika, damtidning etc är full av kroppsfixering.Visserligen finns det en koppling till mode, så det kanske är okey med kroppsfixering. Rätt lustigt är att modet gör att kroppsfixeringen är olika. Ibland är det en fixering på rumpan, den skall se ut på ett visst sätt. Sedan är det midjan sitta högt eller lågt. Det är brösten, små, stora och ibland spetsiga, ibland runda. Allteftersom modet förändras försöker många kvinnor att följa det. Vilket kan vara svårt, vi är ju alla skapta på visst sätt.

Nu skall Kate Moss visa sin underkläderskollektion och då har hon plötsligt fått större bröst. Det spekuleras i att hon är med barn. vilket hon nekar till. Hon har bara gått upp några kilo som satt sig på rätt ställe. Konstigt, för de flesta kvinnor som går upp så sätter det sig på fel ställe, det villl säga mage, midja och rumpa. Så hur kan det hamnat rätt??

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4435528.ab

Ja, är det inte brösten som blir större är det läpparna, kolla in Lindsay Lohan och hennes läppar, de är inte sig riktigt lika, eller vad tycks?

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4436441.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: