h1

James Bond har ont

28 februari 2009

Idag är det inte roligt. James Bond – min hund har ont. Vi har länge hållt honom smärtfri i väntan på en operation. Men idag blev det bakslag. Han haltade. Jag trodde först det var i framtassen, eftersom pälsen mellan trampdynorna hade tovat i hop sig av jord o grus ute i det slaskiga vädret och sedan stelnat som cement. Jag klippte bort det och trodde allt var bra. Men då ser jag att det är höger bak som inte riktigt är med. Just det vi försöker undvika.

Han har inte velat äta på några dagar. Har väl känt av värken kan jag tro. Men först idag visade han att han hade ont. Så det blev smärtlindring och Rimaldyl. Just nu sover han hårt. Men vi bär honom mellan rummen och trappan har vi stängt med en grind. Det känns hårt, vi vill inte han skall ha ont. Vi måste hålla honom smärtfri. Vi sätter stor förväntan på opertionen i vår.

James en vinterdag

James en vinterdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: