h1

Snygg med rynkor?!

16 april 2009

Snygg utan rynkor eller naturligt snygg med rynkor?

Ja, det är den ständiga frågan. Rynkor! I reklamen finns det hela tiden på TV, i tidningar – pröva den eller den cremen. Du undviker få rynkor, eller du blir av med dina rynkor.

 

Då undrar jag (just den rätta) varför skall man bli av med rynkorna? Är det för att folk skall tycka man ser snygg ut och yngre ut. Eller är det för att man själv mår bättre  och känner sig fräschare utan rynkor?

 

Oavsett varför, så gick jag på cremen som KICKS gjorde reklam för i vintras –Tri Aktiline – den skulle ta bort rynkorna.

 

Enligt reklamen:

Tri-Aktiline är en ny typ av punktbehandlare av rynkor och fina linjer. Förutom förebyggande och långsiktiga resultat, som traditionella anti-rynkprodukter erbjuder, ger Tri-Aktiline en påtaglig och omedelbart synlig effekt redan vid första användningstillfället.

 

Särskilt bra mot bekymmersrynkan i pannan, skrattrynkor vid ögonen. Man skall dutta på cremen inte smörja in den.

 

INGREDIENSER

Tri-Aktiline innehåller 3 aktiva ingredienser: 

-Gatuline Expression, som har en direkt effekt och verkar avslappnande på huden. 

-Kombuchka PH Extrakt, som fyller igen och slätar ut rynkor både direkt och på lång sikt. 

-Argireline som stimulerar den naturliga produktionen av collagen, vilket leder till att huden får ett slätare och yngre utseende

 

Jag tyckte inte den gjorde någon nytta! Kanske jag duttade för bra så jag istället smörjde in mina rynkor. Hur som helst, det kvittar. Jag har nog hellre mina rynkor än lägger pengar på dyra cremer. Dessutom  tycker jag att rynkorna är personlighet. Det ger karaktär. Tänk dig en kvinna/man 75+ utan rynkor, kvinnorna med vackra fasta bröst – Hur naturligt är det?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: