h1

Man hölls som sexslav

17 april 2009

En yngling i Sverige höll en man som sexslav. Det började med att killen tvingade mannen att länsa sitt hem och bankkonto. Därefter besökte killen mannen under en månads tid i hans hem – utan at de kände varandra. Killen fick kontroll över mannen, band fast honom under pistolhot pressade han honom på pengar. Sen  våldtog han mannen. Detta gjorde killen under en månads tid. Killen kommer att få straff för bl a grov våldtäkt och utpressning.

Vart är världen på väg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: