h1

Rapport från jobbet

10 augusti 2009

Idag möttes en av cheferna av att hans fönsterruta hade krossats. Någon/några hade kastat en enorm sten, kantsten från en trottoar genom hans fönster. Hela rummet badade i glassplitter och var stängt – brottsplats. Stenen hade även orsakat djupa jack i golvet.

Vad inbrottstjuvarna gjort? Jo, de stal hans bärbara dator med insticket. Det var vad de gjorde! Varför kan man undra? Behövde de pengar till något, men en datorn med nåt år på nacken är inte värd mycket pengar.

Tänk så mycket meningslösa brott det finns, så mycket meningslöst våld och förstörelse. Till vilken nytta? Varför inte skippa allt det där och leva utan våld och brottshandlingar. Det leder ju aldrig till nåt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: