h1

Lite av rubrikerna idagens tidning

11 augusti 2009

Det har väl knappast undgått någon att vår prinsessa Madeleine skall gifta sig med Jonas, de skall nu förlova sig. Var giftermålet skall stå vet man inte än, men i radion spekulerade de i att paret skulle gifta sig i Grekland. Det har blivit så populärt sedan Mamma Mia!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5631445.ab

I Södertälje brinner Gröndalsskolan, full fyr säger de från polisens kommunikationscentral. 55 brandmän slåss mot elden. Som tros vara en mordbrand.

Ted Gärdestad firas i Stockholm vid en Kulturfestival som pågår 11-16 augusti. På flera ställen i Stockholm är det upprädande och aktiviteter.

Även i Sverige har vi gangstergäng som gör upp inbördes. Nu senast i Stora Höga vid Stenungssund norr om Göteborg. Två män sköts. Två personer är anhållna, kanske blir det fler. Skrämmande!

Tyfonen Morakat över Taiwan och Kina är inte ensam. Just nu finns det liknande situtationer vid Hawai och Japan. Enligt en reporter på radion i går från Bangkok är det den värsta perioden på året på Stilla Havet. Det är flera stycken tyfoner som ställer till det.

Mer oväder, tropiska Felicia har nått orkanstyrka när den blåser över östra Stilla havet västsydväst om Baja California Thailand, en Tsunamin-boj lär vara ur funktion, dåliga batterier.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5627253.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: