h1

Förbjud sex med djur!

13 augusti 2009

Övergrepp som är tillåtet i Sverige!

Jag ifrågasätter verkligen detta, hur kan vi tillåta något så grymt?

I en artikel i Aftonbladet står det idag, det blev inte någon svensk lag mot sex med djur i år heller. Det är helt omoraliskt och oacceptabelt att det inte blev en lag. I Sverige finns (?) ännu inga djurbordeller, vilket finns i Danmark (Expressen tog upp detta i september 2006). Men det finns annonser på nätet som verkar tyda på att nåt är på gång här också. Inte i städerna utan på landet. I Sverige kan man syssla med pornografi med djur. Helt vansinnigt!

Tidigare fanns en s k tidelag, men den avskaffades i Sverige 1944. Hur kan man avskaffa en lag som förbjuder sex med djur och göra det tillåtet. Ställer de som har sex med djur frågan till djuren OM de vill ha sex. Tror inte det. Och hur skall djuret skydda sig mot detta, det har ingen s k ombudsman att vända sig till.

För inte länge sedan läste jag i tidningen, hörde på radion om en häst utanför Halmstad som hade blivit knivskuren i vaginan. Hon hade brytit benet, i en kamp att komma undan, av smärtor, vem vet. Hon fick avlivas. Den som gjort detta borde få ett lika hårt straff som de smärtor hästen fick utstå. (min mening)

Enligt tidningen kunde Tidelag ses som ett uttryck för naturligt experimenterande med den egna sexualiteten. Hur kan man kalla det för naturligt. Det är sjukligt, grymt och inte naturligt (min uppfattning).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: