h1

Halsont var inte svininfluensa utan virus

13 augusti 2009

Det där med att tro sig vara sjuk. Ont i halsen, svårt andas, tung i bröstet, torrhosta, dålig mage, trött = jobbigt. Efter en o en halv vecka besök till läkare. Nja, bra värden, trånga luftrör, slem i rören, infektionsasma, betyder lite medicin. Enligt artikel i HN liknar symptomen svininfluensa, hemska tanke. Men ”skit i det” avvaktar!

Nästan tre veckor, inte bättre. Jobbigt, blir trött av att inte kunna andas riktigt. Doktorn igen. Lyssnar både fram o bak, tar prover, flera stycken. ”Du är frisk”. Jaha, säger jag, ser jag frisk ut? ”Nej, det gör du inte!” Virus! Vänta o se. Men Svininfluensa då? ”Nähä, den håller inte i sig så länge!” OK, då är det bara att vänta. Jaja, det går ingen nöd på mig, livet är toppen ändå! Så vadå lite ont i halsen vad är det…? 🙂

Men lite hypokondriker kan jag få vara, fast jag inte är det egentligen, inte alls. Passiv rökare då? Kol? Äsch, strunt i det! Det här går över, härda ut!

Går och bowlar ikväll när det är premiär efter sommaren, ta en öl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: