h1

Damernas i solstolen

19 augusti 2009

Sitter ute i solstolen med en oläst, oöppnad Damernas Värld i min hand. Höstens mode, styla den nya byxan, come back för 90-talet mm. Börjar bläddra, de första 18 sidorna har lockande reklam. Jag faller för reklamen från MANGO med en blondin i leopardpäls och högklackat halvt liggandes i en oxblodsfärgad skinnsoffa, den fångar min blick. Dels för det blondinen har på sig och dels för soffan, det kunde varit min soffa som står i vardagsrummet. Bläddrar vidare, Vila clothes fångar min blick härnäst, både pälsjackan och klänningen tilltalar mig.

Läser om ett läppglans från blush som får en hologrameffekt i hylsan och får Eric, James, Julip och David att ta av sig kläderna. Tala om att ha en man i byrålådan, nu kan du ha den i väskan eller fickan.

Har du kläder med paljetter hängades i garderoben eller på vinden? Då är det dags plocka fram dem! Högsta mode!

Det är flera sidor om vinnaren av Guldknappen. Men sedan kommer den ”nya” byxan från 80-talet som åter har blivit modern. Själv kommer jag inte att köpa den. Jag tycker personligen att den är väldigt okvinnlig samt att det ser ut som bärarna har missat gå på toaletten i tid.

Fixa stilen = Markerad midja. Midjan är åter och på rätt plats. Snyggt! Föll för ullkoftan från Vero Modo och moccajackan från Bik Bok

Mätt = Augustifest – det är aldrig fel.

Antwerpen i Belgien är en riktig modepärla enligt tidningen. Det är hit man ska resa om man inte väljer Himalaya – vem  villinte dit?

Vip-klädda väljer skinnjackor i höst, korta och i färg.  Det allra senaste går i repris – Leopardmönstrat.

Mina egna favoriter i sommar och inför hösten är en tunn leopardmönstrad tunika, en blåfärgad leopardmönstrad klänning med markerad midja. Min gamla leopardmönstrade kavaj och den nya franska vita kavajen med jeansdetaljer och smala pastelfärgade ränder.

IMG_7720IMG_7722

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: