h1

Hyra film – enkelt?

28 augusti 2009

Skulle hyra film genom Telia Digtal-TV förra helgen, enkelt sas det. Vi har sk Triple Play här och den tjänsten ingår i vårt avtal. Men vid första försöket gick det inte, ringde Telia blev lotsad fram, fick en ny kod via Mina Sidor på Telia. Men då hade jag glömt inloggningen eftersom jag inte använt den tjänsten på över ett år. När jag sen läser hur man kan logga in sig genom ocr-nr osv. så har ja haft tre misslyckade försök o då måste man vänta två timmar tills man försöker igen.

Vi struntade i film den kvällen.

I dag med p0sten kom ett kuvert från Telia!?  Där tackade de för att jag valt den tjänsten och den kostade 49:-/halvår. Där fanns den koden jag sett på TV och försökt med tidigare. Men jag har inte beställt någon tjänst som jag redan har. Ringer Telia och förklarar detta. De tar bort den tjänsten de skickat. Ringer sonen som kommer och vi försöker med den koden. Ogiltig kod står det. Gör ett par försök men samma resultat.

Ringer Telia igen. Hon ger mig ny kod och säger till mig att gå till Mina sidor. Sagt och gjort, jag gör precis Efter att för tredje gången beskrivit problemet skickas jag till supporten. Er plats i kön: 27, er plats är nu 23 osv. till slut är det min tur.

Förklarar problemet. Gör en test. Hon är väldigt vänlig och hjälpsam. Börjar med att lotsa mig igenom HUR man hyr en film. Jag lägger in koden – Ogiltig kod. Ett försök till, samma resultat. Hon gör en koll och säger sen att felet är identifikationskoden. Hon lotsar mig igenom allt. Går ut och skall välja film, hon hjälper fortfarande till. Sen slår jag den nya koden och

TÄNK DET FUNGERADE! Nu skall jag se Slumdog millionaire.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: