h1

Födelsedag och missat barndop!

25 augusti 2009

Vilken helg, Inte nog med att man går omkring på knappt halvfart på grund av nåt som inte är virus men inte heller infektion. Fast penecilin ändå, vilket hjälper lite.

Lördagen fyllde jag år. Följde med barnbarnet Nell till ridhuset. Hon (6½år) fick en häst i fullhöjd, dvs manken högre än mig. Men  hon fixade det! Sedan hem för att duscha osv. Dottern bakade en tårta i överraskning. Underbart slippa baka o städa själv inför sin födelsedag.

Kvarnagårdens Ridskola

Kvarnagårdens Ridskola

IMG_7741A

IMG_7742A

Kaffe o tårta, barnbarnen på besök. Fast Tim hade gillat få Glassbomb igen. Den var tydligen väldigt god. Men tårtan var inte dum den heller. Sedan byta kläder inför Göteborgsresan och dopet. Mellansonen och flickvän kom, fika o tårta igen. OCH presenter. Sonens present fick mig att nästan gråta bort sminket! Tack!

Sen närmar sig klockan 14. halv tre skall vi köra. ringer makens brorson, som skall med i bilen. ”Det är nåt misstag, dopet börjar kl 14.00

Skit, det blir snabb ut i bilen. In i blomsterbutiken, band blommorna och skrev kortet i bilen. Full fart med den lilla Poolon. Brorsonens flickvän fyller OCKSÅ år. Stormar in i församlingshemmet där alla sitter samlade till bords för förtäring. Men bättre sent än inte alls!

Dop 22 augusti 2009

Dop 22 augusti 2009

Sarah´s dop

Sarah´s dop

Förtäring, mycket god buffé och tårta efter den. Paketöppning, sedan dags för hemfärd. Det jag ville gjort var att varit med i kyrkan under dopet. För här vigdes mina föräldrar för länge sedan, jag är döpt här. Men har aldrig varit i kyrkan sen dess. Men det blev inget kyrkbesök, kyrkan var låst.

Avslutade kvällen med lite gott tilltugg på altanen och vin för dem som inte åt penecilin. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: