h1

Häftigt skomode i höst

29 augusti 2009

Efter besöket på bokhandeln var jag ”tvungen” gå förbi fyra stycken skoaffärer på en gata och ett kvarter. Scorett är min favorit här. De har alltid minst ett par skor jag bara vill ha. Mitt över gatan ligger Ecco/Vagabond, intill Scorett har vi en skoaffär till och strax bortanför där ligger Din Sko.

Eftersom jag vet att det blir dyrt gå in på Scorett valde jag Din Sko. Rakt fram när jag kom in stog en stövlett med hög kilklack och festliga detaljer. Provade den och den satt jättebra. Prövade några andra också men den första vann. Den var inte så dyr, under 500 kronor, påsen med skorna hade jag i handen när jag gick ut – givetvis! Jag behövde dem ju. Annars är ju Replay en stor favorit hos mig, liksom Bianco.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article5640362.ab

One comment

  1. Gillar du skor är du välkommen att kika in hos mig…

    Ha en underbar kväll!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: