h1

Funderingar över svininfluensan

31 augusti 2009

Tycker det är dålig information om hur svininfluensan egentligen är! Är den som en vanlig influensa, feber, ont i kroppen, halsen och nedsatt kondition? Det skrivs mycket om att de som insjuknat får använda en konstgjord lunga, utanför kroppen för att andas. Det måste väl innebära att det är luftrören och lungorna som angrips mest, eller?

Gravida skulle ha lätt för att insjukna och får vaccin, men vad vet man om vaccinet? Jag tycker rent allmänt att informationen handlar mest om att alla skall få vaccin, vilka prioriteras mest, räcker pengarna till alla, det blir mycket problem i skolor och på arbetplatser när många insjuknar.

Men vem säger att det blir  så. Än så länge är det väl bara funderingar, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: