h1

Flyttdag med flyt

05 september 2009

Efter en flyttdag som hade flyt och vi fick gjort jättemycket. Dessutom kom alla dessa tunga och många lådor upp till vinden i en rasande fart, ungefär som när man släcker elden och langar spänner med vatten till varandra, langade killarna de tunga lådorna. Eftersom det är takhöjd på 2.4 m så är det högt att sträcka sig med lådorna, och sen är stegen väldigt lurig.

Ja, alltå efter en sådan dag tänker man att nu tar jag det lugnt i kväll. Och det gör man, i början i alla fall. Men sen är man där och skall kolla vad som kan packas i kväll. Men kolla mailen är en bra idé, skulle få kostnadsförslag från Köksplaneringen/Ballingslöv´s om kompletteringen i köket. Trodde väl kanske en 20-30 tusen. Men det slutade på 70 000 kr för en komplettering och då var inte bänkskivan i granit med.Känner att resultatet är inget skafferi, får ha sakerna i en spann eller en väska.

Shyst!Nej det är det inte, jag blev uppriktigt sagt ledsen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: