h1

Svininfluensan

03 september 2009

Vad är rätt o vad är fel. Hörde nåt om nervgas i vaccinet. Vem vill ha sådana sprutor? Hur är de verkliga symptomerna, vad är skillnad från ”vanliga” influensan, typ Asiaten, Hongkong etc. Hur testar man om det är svininfluensa. genom blodprov eller vad? Gör man det på misstänkt sjuka eller på de som vill testa sig.

Det känns lite som hysteri ibland tycker jag. Visst det är allvarligt, men det känns lite som skrämseltaktik också. Själv har jag i sex veckor haft torrhosta, ont i halsen, tungt att andas mm Men ingen feber. Hade jag varit hypokondriker hade jag varit övertygad om att det är/varit svininfluensan. Men nu är jag inte  det och´jag har inte influensan. Om vaccinet kommer för sent, vad är meningen med att vaccinera sig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: