h1

Länge sen sist

19 september 2009

Nu var det länge sedan  jag bloggade – har flyttat, dessutom varit sjuk. Man kan kalla det influensa, förkylning eller vad man vill. Men dålig har jag varit – är! T o m fick en lungröntgen. Svårt med andningen osv. Men sånt går över. Just nu är flyttningen viktigast.

Vi har flyttat till vårt underbara lilla hus i Tångaberg. Vi har ”skogat” i trädgården. Den var mer än vildvuxen. Nu har vi ansat den. Klippt gräset fyra gånger, det var skyhögt och tovigt. En stor, alltså stor bok stod och skuggade altan, trädgård och hus – den har blivit ansad. Bara stora grenar och stam. Fåglarna gillade inte det. De satte sig på kvarvarande grenar och tittade. Men den växer ut igen, som tur är.

IMG_7925IMG_7929

Inne står det fortfarande kartonger som inte blivit urplockade. Men det kommer. Viktigast just nu är att plocka rent i radhuset i stan, städa ur det, klippa gräset och röja ur garaget. Låter enkelt, men usch vilket jobb det är.

Men utanför mig nu lyser solen över vårt hus och trädgård, nere i sydväst ser jag havet glittra och utanför vår häck ligger en nyplöjd åker och bakom den är det ängar och skog. Kan man få det bättre?IMG_7921

Men inte nog med att vi flyttat. Dottern fick en vecka efter flytten hit en egen lägenhet tillsammans med sin pojkvän. Så nu flyttar hon igen. Det är snabba ryck. Hon hade tur, alla hennes saker var ju redan nerplockade.

James Bond, vår kära lilla hund är lycklig. Han har fått en stor trädgård att springa i. Dessutom har vi underbara strövområden i skogen – Dit skall vi gå nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: