h1

Skrivet mitt i natten!

27 september 2009

Ur led är tiden, var det någon som sa. Just nu känns det så. Klockan är 02.00 upptäckte jag nu och här sitter jag och jobbar. Till saken hör att jag var ute på middag igår och en liten krogrunda. Blev inte så sent, men ändå…! Svårt sova länge i morse, vi skulle ju in till radhuset och få ut allt som är kvar inför städningen på måndag. Så vi fixa o dona lite innan vi stack till Ö&B för att köpa städmaterial.

Sedan plocka vi ner det sista från vinden. Rulla ihop våra stora vietnamesiska mattor och maken körde dem till Kungsäter. Hämtade samtidigt ner ett akvarie till våra guldfiskar som än så länge simmar i dammen.

På vägen in igen köpte han jättegod kycklingsallad á la GI på Stanton´s i Varberg. Sittandes med en upp o nervänd spann som bord åt vi och njöt.

Men fick åka hem till vårt nya hem tidigt, för maken skulle jobba natten o behövde sova. Trött var även jag så vi lade oss o somna gott. Vaknar vid nio på kvällen tar lite att äta, sen kör han till jobbet och jag tar en skön kvällspromenad med hundarna. SEN börja jag jobba, hängde upp lite på väggarna, rev ner ett gammalt skåp som fanns här (jättefult), satte mig sedan med Travelbase. Flera mail att svara på och än fler att skicka. Sedan måste jag göra en blankett. Tja allt tar tid och här sitter jag än! Men nu är det sängen som gäller. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: