h1

Asia Design – mitt blivande företag

31 oktober 2009

Kreativiten flödar. Nu håller jag på att starta upp ett företag med import från Vietnam. Passar bra tycker jag, vi har ju redan etablerat så mycket kontakter i samband med vår resebyrå, TravelBase,  inriktad på resor inom Vietnam.

enpelarpagoden

Asia Design

Södra Vietnam är nästa semestermål som kommer för oss svenskar och många andra, det är jag övertygad om. Där är det som det var i Thailand för 20 år eller mer sedan. Det är inte invaderat av turister. Man kan finna orörd natur. Kombinerar man resan med en tur till norra Vietnam som har så oerhört vacker och omväxlande natur får man en fantastisk semester- och äventyrsresa. Börja i Hanoi och sluta i Ho Chi Minh City (Saigon).

Min import kommer att bestå av textiler och heminredning – är det tänkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: