h1

Ett liv som gris

30 november 2009

Min dotter skickade denna filmen till mig.  Jag får erkänna att jag såg inte hela. Den var alldeles för grym. Jag har trott att de människor som arbetar med djur, föder upp djur TYCKER OM DJUR. Men det är uppenbart att de inte gör. För dessa  människor som föder upp, som i detta fallet grisar, är väl grisar att jämföra som attett arbete i en tung industri av något slag. Ju mer de producerar ju bättre är det. Och produkten har inget liv, det är helt enkelt en produkt som de tjänar pengar på.

Jag kommer inte bli vegeterian eller så, men jag kommer att försöka köpa kött som kommer från bra gårdar. Gårdar som vårdar sina djur och bryr sig om dem.  Mina sommarlov tillbringade jag på en gård, jag var med när suggan grisade, jag pysslade om de små mjuka underbara griskultingarna. Grisen är ett klokt djur, det vill ha rent omkring sig.

Människor som beter sig så här mot djur, skulle bemötas och behandlas på samma sätt som djur, de är inte värda något bättre liv än så!

http://www.ettlivsomgris.se/

Så – en varning utfärdas – det är en otäck film om grisar som plågas!

 

One comment

  1. Hur vet du att köttet du köper kommer ifrån en snäll och bra gård?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: