h1

Luftslottet som sprängdes

13 december 2009

Nu har jag sett den. Den sista av tre spännande filmer, nämligen Luftslottet som sprängdes. Har du inte sett den så gör det nu! Den är bra! Skådespelarna är väldigt bra. Det enda jag inte gillar är att fjärde boken inte blev klar. Jag skulle vilja haft ett slut, ett slut som ledde till mer…. Tja, jag vet inte vad. Men lite saknad har jag, nu när den är slut.

Stieg Larssons böcker läste jag, alla tre. Blev lika ”tagen” av dem alla. Så kom första filmen. Man var lite osäker på om den skulle vara lika bra som böckerna. Men den var ok. Och det har de andra två ockå varit. Den tredje var spännande – trots man läst boken.

http://www.youtube.com/watch?v=REOJb7zM_SQ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: