h1

Tro inte jag har somnat!

10 januari 2010

För det har jag inte. Men vem har tid att blogga när snön gnistrar ute och solen skiner. Vad gör det om det är mer än -10 grader, man får klä på sig varmt! Jag har haft undebara promenader till havet men också in i skogen. Pulsat i snön och halkat på isen. Det är underbart.  Fast allt har inte varit underbart.  Är inne på tredje omgången penicilin, nu 5 piller om dagen. Snacka om att bli trött. Det finns så mycket jag skulle göra – men orken räcker inte till. Men nu får det snart vara slut på det. Nu gäller det att komma igång och få gjort nåt!

Det låter väl bra, få nåt gjort. Som till exempel blogga om Let´s dance och annat skvaller. Men det kommer, vänta ni bara!

Arbetet med vår resebyrå går vidare. Nu börjar i med planeringen med Mongoliet. Till sommaren hoppas vi ha resor dit.  Vår planering är att flyga ner i vår för kontakt med hotell och se över utflykterna.  ridning i MongolietBesök hos nomaderna i deras Ger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: