h1

Guys and Dolls

16 januari 2010

Hade en underbart trevlig kväll i går på operan i Göteborg. Dessvärre var restaurangen fullbokad så det blev operabaren istället. Men de hade en världsgod skaldjursoppa med saffran, fantasiska räksmörgåsar med ”riktiga” räkor på. Ja, så var det, det där med GI. Dricka….. Det blev Loka vatten! Gick bra det också även om vitt vin hade varit godare.

Föreställningen var bra. Skådespelarna sjung mycket bra och dansade också väldigt bra. Evelyn Jons röst var fantastisk liksom hennes rolltolkning när hon spelade mot Timo Nieminen, frälsningssoldaten och spelaren! 

Anna-Maria Hallgarn var en härligt förkyld bartjej som bara ville gifta sig med Erik Gullbarnsson – förkylningen skulle gå över då. Båda var väldigt bra – i vårt tycke. Sjung bra och  tolkade rollerna fint.

En toppenkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: