h1

På G igen – med sånt som piggar upp!

21 januari 2010

I går köpte jag mig en klännning. En klänning jag provade redan i september. Men då köpte jag en kortare modell, den här var alltså lite längre nästan till knäna. Den var dyr, egentligen för dyr. Men jag har liksom funderat på den så länge. Den korta modellen är en favorit. Så jag vet jag kommer att använda den mycket. Och, tänker man lite ekonomiskt. Alltså jag köper en billig klänning, använder några gånger sen hänger den där, jag köper en ny billig klänning (eller kjol, byxa, tunika vad du ni vill). Det blir samma sak, används lite sen hänger den. Men OM jag köper en dyr, en som jag längtat efter. Då använder jag den mycket ofta. Det blir alltså billigare med få dyra som används, än många billiga som bara hänger o skräpar.

Klänningen köptes på www.adalmiina.com

Sen idag blev det också en dyr dag. Jag var hos frissan. Tröttnade på att vara en blondin så jag färgade håret i december mörkt. Men nu hade jag tröttnat på att färga utväxten minst varannan vecka. Finns inget så fult som utväxt av grått/vitt hår. Så nu är jag på väg  mot att bli en blondin igen. Det blev ljusare med många slingor. Om sex veckor är det dags igen.

Håret fixade jag på www.salongmonika.se av Caroline.

Sen kom nästa grej fast inte så dyr. Det var äntligen dags för årets första bowlingkväll. Lite tröga var vi i början men snart kom vi igång. Det är jättekul att bowla. Det har liksom blivit vår kväll. Kör man inte, kan man unna sig en öl att ta en klunk mellan kasten.

Bowla gjorde vi på www.superbowl.se

Så jag har haft ett par upplyftande dagar, det kändes skönt efter den här långdragna tiden med infektioner och penicilin i nästan fyra veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: