h1

Pilsk ren attackerar en kvinna

06 februari 2010

Ja, en ren försöker para sig med en kvinna. Vilket inte är så ovanligt. Eller jo, det är det väl. Men som Jonas Wahlström förklarar att är djuren pilska så kan ju känslorna slå över och de vill – försöker – para sig med andra än egna rasen. Till ex hundar som ”hoppar” på människoben, eller hans egna papegoja som vill para sig med hans hand ibland. Men visst  –  det verkar helt uppåt väggarna när man ser filmstumpen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6486850.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: