h1

Bedragen, ratad

16 juli 2010

Det finns nog ingen människa som mår bra av att bli bedragen, ratad, sviken av den man älskat. För oss vanliga medelsvensson precis som för kända personer, skådespelare, kungliga, författare mm är det som ett stort svart hål öppnar sig. Man känner sig lurad, sviken, tappar självförtroendet, misslyckad, jorden rämnar.

Men  kända celibriteter hamnar i skottglöggen för massmedia. Jagas av fotografer och journalister. Det skrivs metrar om personen som är bedragen, om bedragaren, om den person som är orsak till otroheten. Som i Madeleine´s fall. På varje löpsedel bilder och riktigt frosseri i hennes tragedi.

Tänk er själva – när man mår så dåligt,    som man gör när man hamnar i en sådan situation. Man vill helst vara för sig själv, slicka sina sår, vara med vänner och familj. Man vill inte stå i rampljuset.

Jag avundas inte våra kungligheter att alltid stå i offenligt ljus. Jag beundrar dem att de orkar med att alltid vara iakttagna. Denna artikeln om Madeleine och kungafamiljen gladde mig.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2065867/maddes-skona-singelkryssning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: