h1

Wheels and Wings – Varberg är toppen!

16 juli 2010

En gång om året är Varberg en stad fylld av stora glänsansande bilar. Den ena vackrare än den andra. Sakta glider de fram på cruisingen genom staden. Bilförare och passagerare är också uppsnoffsade helgen till ära. Allt för att stämma in med bilarna och det mode som är.

Alltså har du inte varit i Varberg och tittat på det så har du missat något. Det är artister på de olika scenerna, det är liv och rörelse. Svårt komma fram för övrigt trafik och det mullrar och avgaserna ligger tunga i luften. Men det är en gång om året, så det kan man stå ut med.

Bussarna går inte under denna tiden, hela staden (nästan i alla fall) anpassar sig efter jippot. Folk går man ur huse ner för att stå längs paradgatorna.

Vad är det som händer? Jo givetvis Wheels and Wings gör entré

Kolla in deras hemsida: http://www.wheelsnwings.se/

Från Hallands Nyheter kommer detta inslag:  http://hn.se/hntv/1.891032-tv-dags-for-arets-wheels-wings

KOMMENTARER FRÅN FREDAGSKVÄLLEN: I strålande solsken gled de fantastiska bilarna på cruising runt i stan. Fullt med åskådare, både unga och gamla. Det är rocken som gäller, kläderna allt är rock. DEt är stämning och tryck. Tyvärr får väl en del för mycket tryck en kväll som detta. Vilket leder till att polisen tar en del för fylla och misshandel t o m en våldtäkt. Men med så mycket folk i staden är det svårt hålla nere nolltoleransen som gäller i innerstan. Jag tycker det till trots att det verkar varit en bra kväll.

Lyssna på detta och kolla bilderna –   http://www.youtube.com/watch?v=3GHwjBAmQMg

Lördagsmorgon – regn och åska, vilket lär hålla upp senare idag. Men det är synd på flyguppvisningar, prisutdelningar och allt på Getterön. Det är bara att hoppas det snart blir uppehåll och solen kommer fram igen och torkar upp allt regn.!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: