h1

Bröllopet för snart två år sedan

17 juli 2010

Idag satt jag och tittade i vårt bröllopsalbum. Alla gästerna fick säga vad deras första intryck var av oss. Det var så gripande att läsa det, alla hade uttryckt sig så fint om oss. Det var så jag nästan tänkte att det kan inte vara mig de pratar om. Jag blev rörd till tårar. Det jag letade efter var min dotters tal till oss vid bröllopsmiddagen. Jag blev så nervös när jag förstod att hon tänkte hålla tal. Min dotter som oftast inte säger så mycket och helst inte inför en massa dvs 80 gäster. Men det gjorde hon – och hon gjorde det bra. Det var nog fler än jag som torkade en tår.

Tack Victoria !

 Victorias tal till brudparet

Jag är glad över att min mamma visat mig och alla andra att det är helt okey att vara sig själv.

Jag minns den gången hon kom in i badrummet då jag och min bror satt och badade som små barn. Hon hade på sig stora tjocka rosa strumpor, och för att skoja till det klev hon ner i badkaret med de på sig.

Sådan är hon, skojfrisk med glatt humör.

Mamma och Jan är som gjorda för varandra, och om skratt förlänger livet så kommer de bli minst 200 år var.

Så, jag vill tillbringa en skål för mamma och Jan

Bröllopskyssen utanför kyrkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: