h1

Aldrig för sent för en catwalk

18 juli 2010

Min väninna och jag fick erbjudande att gå Catwalk i Varberg en lördag i maj! Vi som är +50 och +60 år, vi skrattade åt det och tyckte det är ju bara unga tjejer. Nja, säger butiksägaren, jag skulle gärna ha ett par mogna kvinnor, som er! Efter en stunds funderande – OK, ja vi gör det! Ingen av oss har tidigare gått modell eller liknande. Vi tar det för en kul grej, nåt att minnas!

Sagt och gjort, lördagsmorgon gick vi till butiken och tillsammans med fyra jättegulliga tjejer provade vi kläder. Vi hade jättekul, Eva sminkade oss och fixa till frisyrerna. Därefter gick vi till Brunnsparken i Varberg. Ett stort tält var upprest till förfogande för oss som skulle gå catwalken. Det var 16 butiker i stan som ställde upp med modeller. Vi fick instruktion hur vi skulle gå, vända på oss, stanna längst fram på ”bryggan” och gå tillbaka.

Det blev vår tur och inte nervösa ett dyft kände oss mest uppspelta, gick vi upp för den lilla otäcka trappan till ”bryggan”. Lite kaxiga gick vi inför en stor publik och visade upp de snygga kläderna från Boutique Hagedorn vi hade på oss. När vi gick ner fick vi applåder, efter den ovationen blev vi stolta. Första visningen slutade med att alla butikers modeller gick upp för avslutning. Vad gör då jag? Givetvis snubblar i trappan, denna lilla smala otäcka trappa. Jag har ful ovana att snubbla i trappor. Men lyckade hejda fallet genom att sätta handen i ”bryggan”.

Catwalk första visningen

Tillbaks till butiken, äta lite innan vi såg ut nya kläder för visningen klockan 13.00. Det var en kall och blåsig lördag, solen sken och det var tur det. Vi var på plats för nästa visning i god tid. Denna gången kändes det lite säkrare och jag fick en hand när jag gick ner för trappan.

Catwalk andra visningen

Vi hade en oförglömlig lördag. Resultatet – DETTA GÖR VI GÄRNA IGEN! Nu har vi ”erfarenhet”. Vi vågade och vi bjöd på oss själva och vi hade kul!

Foto: Peter Hildingsson

http://www.boutiquehagedorn.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: