h1

Renovering

06 augusti 2010

Renoveringen fortgår, nu är golvet i hallen utslängt. Först åkte klinkers ut, sedan masoniten spikad med hundratals spikar (upplevdes så).  Sedan sågades golvvplanken bort och den gamla stickiga grågröna isoleringen (rockwool) bort. USCH! Kliande hemska sak!

För att gå ut nu krävs bra balanssinne, man får balansera på  golvbjälkarna. Det skall bli vattenburen värme i golvet. Idag hoppas jag vi får lagt nya isoleringen och skivor. Sedan fortsätter jobbet i morgon.

Det är en s k byggarbetsplats hemma nu. Inte nog med hallgolvet, vi monterar in larm, har påbörjat hallens uppfräschning med målat tak, sedan skall panelen målas och ny tapet skall upp. Upp till detta är dammen på stort G.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: